De faciliteiten

De Pipowagens op Texel zijn van alle gemakken voorzien!

Faciliteiten

De open keuken is uitgerust met een vierpits kookplaat inclusief wok brander, afzuigkap en een koelkast met vriesvakje. Ook is er stromend koud water aanwezig. Indien u warm water wenst, deze gelieve zelf op te warmen middels onze fluitketel. Ook is er een gezellige eethoek aanwezig met een U-bank waarop u het Texelse monopolyspel kunt spelen. U kunt kosteloos gebruik maken van het wifi netwerk en van de televisie die van alle zenders is voorzien. Voor de koudere dagen is er ook een gaskachel aanwezig. Ook voorziet de pipowagen van voldoende opbergruimte.

Onze accommodatie is voorzien van twee bedsteden waarin u met ieder twee personen kunt overnachten. De bedden zijn alle voorzien van Texelse dekbedden en kussens. De huur van het linnengoed is verplicht. Hand- en theedoeken zijn niet inbegrepen. Deze zijn eventueel wel extra bij te boeken. De pipowagen beschikt over een ruim terras op het zuiden met luxe stoelen. Ook is er gratis parkeergelegenheid naast het verblijf. U kunt hier eenvoudig parkeren en er is altijd wel ruimte.

Meer weten over Camping Vrij & Blij? Klik hier voor meer informatie!

Vierpits kookstel + wokbranderTelevisie voorzien van alle zenders
Koelkast met vriesvakGaskachel voor koude dagen
Stromend koud water beschikbaarTwee bedsteden beschikbaar
Warm water middels fluitketelHuur linnengoed is verplicht
Eethoek met grote U-bankRuim terras op het zuiden
Gratis WiFi toegangGratis parkeergelegenheid

Lekker rustig op een veld, schone faciliteiten, wel wat donker in de douches. Het is prima bevallen en zo’n pipowagen geeft net iets avontuurlijks. Doeltreffend ingericht voor 4 personen, enige lenigheid voor het naar bed gaan is wel vereist.

Cijfer: 9.2

Hoogland, juli 2018