Ervaringen van onze gasten!

We hebben al veel tevreden gasten mogen ontvangen! Wordt u de volgende? We zien u graag op Texel!

 

Al vele vakantiegangers hebben een onvergetelijke vakantie gehad in de Pipowagen op Texel! Hieronder leest u een aantal ervaringen van onze gasten. Wilt u ook een onvergetelijke vakantie op Texel? Boek dan snel 1 van onze Pipowagens op Texel! Wij kunnen niet wachten om u te ontmoeten.

De pipowagen was echt een succes! We konden er prima in leven met 4 personen, ook als het weer even wat minder was. Als het weer goed was, zaten we natuurlijk lekker op terras dat aan de pipowagen vast zit. De camping waar de pipowagen op staat, bevindt zich aan de rand van Den Burg, dus je zit centraal op het eiland. De camping is klein en eenvoudig, maar biedt alles wat je nodig hebt. De toiletten en douches zijn netjes en schoon.

Cijfer: 9.0

Zwolle, augustus 2018

Zeer nette en prachtig afgewerkte pipowagen, van (bijna) alle gemakken voorzien. Heerlijk geslapen in de fijne bedden en eten op de beschaduwde veranda. Zeer behulpzame en vriendelijke gastvrouw en gastheer. Wij hebben het heerlijk gehad.

Cijfer: 9.2

Oeffelt, augustus 2018

Lekker rustig op een veld, schone faciliteiten, wel wat donker in de douches. Het is prima bevallen en zo’n pipowagen geeft net iets avontuurlijks. Doeltreffend ingericht voor 4 personen, enige lenigheid voor het naar bed gaan is wel verijsd.

Cijfer: 9.2

Hoogland, juli 2018

De pipowagen is een originele accommodatie. Sfeervol ingericht, erg compleet, netjes en schoon! We hebben genoten van de hippe nieuwe inrichting!

Cijfer: 8.2

Lexmond, mei 2018